Snabbis på kontorstoan

Idag kom han in när jag stod och bytte om till mina arbetskläder. Jag stod i bara trosor, strumpor och bh. Hans blick synade mig och vi båda kände en sån enorm sexuell attraktion. Han kom fram till mig och började kyssa mig samtidigt som han knäppte upp min bh och förde mig in på toaletten. Där inne sliter han av mig mina trosor och börjar genast slicka min redan våta fitta ännu våtare. Hans ansikte är glansigt av min fittsaft när han vänder mig om och böjer mig fram och trycker in sin kuk i mig. Han knullar mig riktigt hårt bakifrån. Hans kuk är så skön och jag känner hur min fitta pulserar fram en härlig orgasm. Han drar ut kuken och trycker in den i min mun. Han sprutar mig i munnen och det rinner ut sperma vid mina mungipor när han sakta drar ut kuken från min välfyllda mun.

Har du några härliga sexminnen från ditt jobb? Berätta gärna dom för mig. Jag blir så kåt av att få höra dina berättelser och min fitta blir helt plaskblöt då.