Min kåta vän

En av mina bästa killkompisar som är konstant kåt. Han älskar att få nakna sexiga bilder av mig som han kan runka till. Jag skickade en het bild från duschen där jag hade på mig ett vitt linne som blev genomskinligt så man såg mina styva bröstvårtor klart och tydligt. Han fick stenhård kuk direkt när han såg den. Han fick även två andra bilder på mig. En var bakifrån där man ser min anal och en stor kuk som är i min våta fitta. Sen även en framifrån där man ser min fitta med en stor kuk i och klitoris som syns klart och tydligt. Han älskade dom och har runkat till dom hela helgen som varit. Det gör mig så himla kåt av att min bästa vän tänder på min nakna kropp. Min fitta blir våt av bara tanken på att han sitter hemma och tittar på bilderna och fantiserar om att suga på mina bröstvårtor och knulla min härliga fitta och trycka in ett finger i min anal. Har du någon vän du fantiserar om? Berätta gärna för mig så jag kan smeka min våta fitta undertiden. puss och slick på den hårda kuken