Kollade mina element

Det ringde på dörren. jag öppnar i min tunna morgonrock och man kan se mina styva bröstvårtor då jag inte har någon bh på mig, inga trosor heller för den delen. En snygg man presenterar sig och säger att han ska kolla elementen då det var något krångel med värmen i huset. När han kollar elementet i sovrummet står jag på alla fyra i sängen och tittar på det han gör. Han vänder huvudet mot mig och tittar först på mig i ögonen men sen lite längre ner. Han får fram orden ditt bröst. Jag bara ojdå mitt ena bröst tittade fram ur morgonrocken. Hans kuk blev hård, man såg det genom arbetsbyxorna. Jag tog av mig hela morgonrocken och vände mig om. Han knullade mig hårt i båda hålen så alla grannar måste ha hört mitt höga stönande. Han sprutade mig i röven och gick sen härifrån.