Kåt i bilen

Idag när jag var på väg hem från jobbet så blev jag så extremt kåt. Jag kände riktigt hur svullen min fitta började bli av kåthet. Så jag körde runt lite för att hitta ett perfekt ställe som jag kunde parkera på. Tillslut så kunde jag inte hålla mig längre så jag körde in på en liten skogsväg och ställde bilen. Som tur är har jag alltid min klitorisstimulator med mig i min väska. Jag flyttar bak mitt säte en bit och drar ner mina byxor och trosor och ser då hur våta mina trosor är av fittsaft. Jag är verkligen så himla kåt. Jag fumlar fram min mobil och letar upp en lesbisk porrfilm. Det är fyra kvinnor som leker med varandra och nu är jag så nära en explosion av orgasm. Med min klitorisstimulator i handen och mobilen i den andra fontänar jag tre gånger och två kraftiga orgasmer efteråt. Sen kör jag hem för att duscha. Har du blivit så kåt någon gång att du inte kunnat vänta? Ring mig och berätta. Jag vill gärna att du kåtar upp mig. Puss puss