Ibland blir det inte som planerat

Jag raggade upp en lång och sexig man utanför Ica när jag var ute innan idag och motionerade. Han hade blåa ögon och mörkt hår. Jag följde med honom till en vit Volvo v90. Den såg väldigt ny ut. Det luktade fortfarande ny bil inuti. Vi åkte iväg till ett öde industriområde för att ha sex i bilen. Väl på plats så lyckades vi inte få till några bra ställningar då taket va rätt lågt i bilen, så tillslut så sa jag att jag suger av dig så får du va nöjd med det. Det sa han verkligen inte nej till. Vem hade ens tackat nej till en avsugning utan krav på prestation tillbaks? Hans kuk var len och kändes härlig att ha i munnen. Det är en härlig känsla för en kvinna att känna hur kuken växer sig riktigt hård när man suger, slickar o kysser den. Nu var det nära kände jag, kuken blev extra hård och han kom i min mun med ett härligt stön som bekräftade att jag hade gjort ett bra jobb. Satsen svalde jag och slickade kuken ren innan han körde mig hem.