Ikväll ska jag bli knullad

Nu sitter jag här efter att jag har duschat och gjort mig redo. Sminket och parfymen är på och jag har rakat benen och fittan igen som jag alltid gör varannan dag så att de alltid är lena. Älskar när fittan är helt renrakad, len och rosa, det är roligare att leka med mig själv då plus att killarna jag träffat uppskattar det. Och så också Erik som jag ska träffa ikväll. Han är 59 år och vi träffas då och då när han kan komma ifrån. Nämnde honom i mitt förra inlägg också. Åh vad jag tänder på honom!

Han kommer hit klockan 20:00 och jag har tagit på mig underkläderna som han skickade till mig som han ville att jag skulle vara iklädda när han kommer och knackar på dörren. Då har han även med sig klänningen jag ska bära när vi går ut ikväll och en överraskning. Jag undrar så vad det kan vara! Lovar att berätta hur det gick sen!

Det jag vet med säkerhet är att han kommer att knulla mig hårt och dominant, tänja på gränserna så mycket han kan och ta mig för hans njutnings skull, och det gör mig helt otroligt kåt. Jag kommer att vara hans lilla slyna ikväll.