Bjuden på dejt av en äldre man

Idag fick jag ett paket skickat till mig som jag var och hämtade ut på posten nyss, paketet innehöll nya, sexiga underkläder, ett par örhängen och blommor. Dessa var ifrån Erik som är 59 år, han är ägare av en restaurang i Stockholm som ska hålla öppet nu under Alla Hjärtans Dag. Dit har han bjudit mig på dejt för en romantisk middag.

Det roliga med Erik är att man aldrig vet vad han hittar på! Som nu när han skickade mig dessa underkläder, med paketet kom även ett brev där det stod:

Hej hjärtat, nu var det ett tag sedan sist, du vet att jag är en mycket upptagen man, men när jag kan så vill jag ha dig helt för mig själv.
Jag har sett till att hålla restaurangen öppen på söndag och jag vill att du gör mig sällskap för en middag, du och jag. Jag kommer och hämtar dig klockan 20:00 på söndag och då ska du öppna dörren iklädd endast dessa underkläder och örhängen, jag har med mig resten av kläderna jag vill att du ska bära när du är med mig. Det är en utsökt klänning, precis som hela du är utsökt, min kära. Var beredd, en överraskning väntar.
Erik

Jag tänder verkligen på äldre män och Erik är så speciell, han är lång, vältränad och har en stor och härlig kuk, han kan knulla mig länge så att jag får komma flera gånger av hans kuk i mig. Och han är dominant. Mycket dominant.

Tråkigt nog har han en fru men han säger att de inte längre har sex så ofta. Därför kommer han till mig då och då när han får en lucka, även om det inte blir ofta. Det är gudomligt skönt!

Jag längtar! Snart kommer jag bli ordentligt knullad.