Dominerad och straffknullad på dejt

Nu ska jag berätta hur det gick på dejten i söndags med den äldre mannen Erik.

Prick klockan 20:00 plingade det på min dörr. Jag stod i bara BH, trosor och stay-ups som Erik skickat till mig tidigare. Det var så han önskade att jag skulle öppna dörren när han kom.
Jag öppnade dörren och Erik klev in, han sa inte ett ord utan bara synade mig uppifrån och ner, hans blick stannade vid mina bröst ett tag, sedan tog han tag om min hals och kysste mig intensivt.
“Jag har saknat dig, Valentina.” sa han och nickade gillande åt min utstyrsel.
“Jag visste att det där skulle vara sexigt på dig, göra dig ännu porrigare för ett knull, precis som jag vill ha dig. Du är min nu, för i kväll.”

Erik höll fram ett paket åt mig som jag tog emot och öppnade. Däri låg en otroligt lyxig röd klänning, precis lagom kort och med en rätt djup urringning. Jag drog efter andan av beundran och gick för att ta på mig den nya klänningen, visste precis vilka skor jag skulle ha till den!
“Nej inte ännu.” sa Erik. “Jag har någonting mer till dig.”
Han öppnade sin väska och tog fram ett mindre paket som jag öppnade. Paketet innehöll ett litet gyllene och svart ägg. Jag förstod genast vad det var. Det var en sexleksak, ett vibrerande ägg med tillhörande fjärrkontroll.

“Vi ska ha kul på restaurangen, Valentina. Inte bara äta.” sa Erik leende. “Nu vill jag att du böjer dig fram här över soffan, sen får du gå och klä på dig, vi får inte komma för sent.”

Jag gjorde som han sa, jag lutade mig över soffans sidostöd och jag hörde att Erik gick emot mig, hörde honom öppna sin gylf och så drog han mina stringtrosor av spets åt sidan. Jag kände hans varma, kladdiga ollon som lekte längs fittans springa som nu började bli riktigt våt. Sedan helt utan förvarning tryckte han in kuken hårt i en enda stöt och började knulla mig hårt där jag låg. Jag kunde inte göra annat än att ta emot hans stora, grova kuk som plöjde in i min trånga fitta. Han är den största jag nånsin haft.

Han bad mig sedan att ställa mig på knä framför honom.
“Duktiga slyna, nu ska du svälja min sats, varenda droppe är din.” beordrade han. Jag har en stor laddning här till dig.

Han stönade medan han runkade kuken i mitt ansikte och jag slickade hans kåta ollon, sedan öppnade jag munnen och han sprutade sin sperma rakt in i min mun men även på mina läppar som jag sminkat röda. Jag svalde allt. Det älskade han.

Efter att Erik sprutat i min mun så sa han ännu en gång åt mig att luta mig över soffan, och så tog han fram ägget som han sedan förde in djupt i min fitta som nu var alldeles hal av kåta safter.
“Från och med nu vet du aldrig när under kvällen som du kommer att få njuta av de sköna vibrationerna, jag har fjärrkontrollen.” sa han. Se så, gå och ta på dig klänningen nu så åker vi sen!

Klänningen satt som ett smäck! Erik viste precis min storlek och vad som skulle se sexigt men även elegant ut. Jag kände mig så vacker! Och nyknullad. Och sen på med mina dyra Chanel-skor med hög klack. Så åkte vi.

På restaurangen var det vi och fem andra par, inte så många men alla hade fått en specialinbjudan av Erik då de flesta restauranger nuförtiden höll stängt. Erik var ju ändå ägaren. Vi satte oss till bords och Erik beställde in det allra bästa, han snålade inte på något. Underbart! Vi hade en fantastisk middag.
“Jag kommer strax.” sa han och så gick han ut genom salen. Då kände jag det. Vibrationerna. Precis när kyparen kom och undrade om jag ville ha någonting mer att dricka. Jag blev helt röd i ansiktet. Jag både skämdes och njöt. Detta hade Erik planerat, han tyckte om att plåga mig med njutning inför andra. Jag kände hur njutningen bara steg och jag svarade darrande att jag kan ta ett till glas champagne. Kyparen gick iväg och jag särade benen under bordsduken och började njuta ordentligt. Orgasmen var nära och trosorna var nu genomvåta av fittsaft. Jag kunde inte låta bli att stöna tyst och jag var rädd att de andra paren skulle höra mig. Jag grep tag om bordskanten och kände hur jag kom i en kraftig orgasm och hela jag skakade. Det var så skönt men jag skämdes lite, jag hade aldrig kommit inför folk förut på en sådan tyst plats. Hoppas ingen hörde.

Erik kom tillbaka. “Du ser lite svettig ut.” sa han och blinkade. “Vad har du haft för dig egentligen?” Sedan tog han handen mellan mina ben för att känna efter hur våt jag var. “Oj då!” utbrast han och förde handen upp till min mun och smekte sina våta fingrar över mina läppar. “Jag sa aldrig att du fick komma.”

Det var då dags för dessert och efter det åkte vi hem till Erik. Väl där så tog han mig gång på gång, staffknullad hette det då jag fått orgasm utan hans tillåtelse på restaurangen. Men jag visste att det egentligen hade varit hans plan från början. Han dominerade mig på alla sätt och jag njöt även fast det ibland var smärtblandad njutning. Tillslut lät han mig komma då han stoppat in ägget igen och tog mig bakifrån analt med sin stora och hårda kuk. Jag var så uppfylld! Hans stora, spända bollar slog emot fittan i varje stöt och ägget vibrerade skönt i fittan, jag kom en andra gång och denna gången kunde jag skrika ut min njutning. Han drog ut kuken och sprutade sin sperma över båda mina hål, sedan somnade han efter att han smekt mitt hår en stund. Kvar låg jag helt kladdig och log. Detta hade jag längtat efter.