Snygg i klackar

Jag älskar att ha klackar på mig, i vilken situation som helst. En man som jag träffar lite då och då brukar vilja att jag ska ha på mig klackarna även i sovrummet när vi har sex, det har jag gärna! Höga stilettklackar, känner mig verkligen hur snygg som helst då. Och han överöser mig med komplimanger medan han tar mig, berättar för mig vilken sexig tjej jag är medan han pumpar kuken in och ut ur mig.

Sen tycker jag att det är viktigt att ha snygga naglar också. Det ser ju så snyggt ut när jag håller runt en hård kuk medan jag runkar den och det blir en härligare visuell bild. Eller när han ser hur jag leker och pullar mig själv och mina naglar är vackra.

Snygga underkläder är alltid ett måste. Det har jag på mig oavsett vad jag ska göra. Jag gillar helt enkelt att se bra ut hela tiden.