Prata med tjejer

När jag jobbar på linjen så händer det faktiskt att jag får prata med tjejer ibland, sällsynt men trevligt! Jag har verkligen ingenting emot att ha telefonsex med en kåt tjej, det är riktigt sexigt. Jag får höra hennes fantasier och hon berättar för mig hur våt hennes fitta blir av det som jag säger att jag ska göra med henne.

Och när hon säger att hon vill slicka min fitta så är det så otroligt hett att få höra hennes upphetsade stön. Jag blir så kåt av att en annan kvinna blir våt av mig och älskar att be henne pulla sig själv så att jag får höra hur våt hon är för mig, höra henne skrika av vällust.

Det är alltid så spännande att få prata med tjejer på linjen för det ger en annan typ av spänning och jag blir kåt på ett annat sätt, men jag tror att det är för att jag inte är van att vara med tjejer på det sättet. Jag gillar det mycket!

Och som ni minns så har jag ju min tjejkompis Anna som jag kan ringa när jag vill. Jag ska nog ringa henne när jag skrivit klart. Spännande! Vill slicka hennes härliga, rakade fitta tills hon kommer.