Min första gång

Allt ska väl ha en första gång? Så även detta, min nya blogg där ni kommer kunna följa mig i mitt liv. 

Att tala i telefonen är något jag alltid älskat, men att få tala om närhet och sex, oj! Så otroligt givande det är för mig och så hett att få höra en annan människa njuta av mina ord! Jag vill ju bara ge och ge. Samtidigt så känner jag hur jag blir riktigt våt av att höra rösten i andra änden, rösten som njuter och som får mig att njuta. Jag smeker alltid mig själv vid samtal har jag insett. 

För drygt en vecka sedan så hade jag mitt absolut första samtal, jag var nervös men när jag väl hörde den otroligt härliga och varma rösten i andra änden så blev jag lugn och vi pratade på om allt möjligt tills vi gick in på det lite förbjudna och vi båda kom samtidigt och starkt! En så häftig första upplevelse, och nu efter semestern så längtar jag tillbaka till min telefon och många fina samtal! Hoppas få ge hela mig själv och få komma många gånger om.