Jag rider min dildo

Jag rider min dildo när jag pratar med dig. Det är en stor och härlig dildo som fyller mig ordentligt och jag stönar när vi pratar. Dina ord får mig helt galen och jag blir så våt. Jag önskar att det är din kuk och att du sprutar min fitta full med sperma. Jag vill ha all sperma i mig och när jag reser mig så rinner den ut nerför mina lår. Du vet att jag älskar när det blir kladdigt. Även i ansiktet.

Jag fantiserar om varenda grej som vi pratar om – din fantasi blir min fantasi. Och jag talar gärna om mina egna fantasier för dig. Rollspel eller inte, jag älskar allt med sex och vill höra dig säga fula och snuskiga ord till mig, det går jag igång på. Du kan med säkerhet veta att pratar du med mig så har du en tjej som alltid är våt, och jag blir verkligen våt på riktigt. Allt jag säger är sådant jag menar. Att vara ärlig är viktigt. Du är viktig för mig.