Ett snuskigt samtal

I natt var jag uppe och såg på film när jag plötsligt fick ett samtal av en mycket kåt herre. Han stönade redan då han presenterade sig så jag kunde verkligen höra hur han ville ha mig.

Han berättade att han hade lyssnat på min presentation, kollat på mina bilder, och läst min blogg i flera dagar innan han tillslut vågade ringa mig, att han var lite blyg, men det märktes inte alls! Han var riktigt trevlig och härlig. En gentleman som visste vad han ville ha och berättade i detalj för mig hur han ville att vi skulle gå tillväga.

Han hade läst mina blogginlägg där jag berättar att jag har min dildo redo, så den ville han att jag skulle ha till hands medan vi pratade, och så instruerade han mig hur jag skulle använda den och fick lyssna på hur det lät när den gled in och ut ur mig. Han ville även höra när jag sög av dildon. Alla små detaljer var viktiga.

Vi pratade i ungefär fyrtio minuter, och det var fyrtio minuter av ren njutning för oss båda. Jag kom tre gånger, för han ville verkligen lyssna på när jag kom. Han kom två gånger, och han berättade hur mycket sperma han sprutat båda gångerna för mig – önskade att jag var där för att kunna få sprutet i fittan och munnen.

Hoppas du ringer snart igen! Det var underbart!